LED verlichting voor de Industrie

Om de verlichtingsinstallatie in kaart te kunnen brengen, worden bedrijfshallen verdeeld in twee categorieën. Magazijn- en opslaghallen en bedrijfshallen waarin productieprocessen plaatsvinden. Dat zijn meestal hallen met machineopstellingen, chemische bergingen, materiaalopslag en eindproductopslag. In dergelijke hallen komen ook ruimtevlakken voor als loopgebieden, transportwegen, stellingen en expeditieruimten. De oogtaak in bedrijfshallen bestaat uit zowel horizontaal werk zoals waarnemen, herkennen, lezen en schrijven en verticaal werk zoals loop- en transportbewegingen, lezen van labels, herkennen van objecten en beeldschermwerk.

Er zijn zeker ook kwaliteitsaspecten die u niet in een oogopslag kunt zien aan de buitenkant van LED lampen. Het is heel belangrijk dat de warmte van een LED lamp voldoende wordt afgevoerd. Doet de LED lamp dit niet goed dan heeft dit direct invloed op de levensduur. Ook de kwaliteit van de elektronica die in een LED lamp zit heeft invloed op het al dan niet waarmaken van de beloofde branduren. Allemaal zaken die u niet kunt zien en die u van te voren niet altijd kunt weten. Bij de LED lamp spelen er natuurlijk ook andere zaken zoals bijvoorbeeld de juiste voeding. Niet elke transformator is namelijk geschikt, of is niet optimaal wat gevolgen kan hebben voor de levensduur.

The Bear Light Company installeert daarom uitsluitend de relevante gerenommeerde merken en ons Private Label die zich bewezen hebben in de markt. Hierdoor kunnen wij altijd de garantie, verwachte kwaliteit en milieu besparing leveren die wij met u zijn overeengekomen in het verlichtingsplan.

The Bear Light Company is voor u, zowel voor nieuwbouw of renovatie, de partner bij uitstek voor het verzorgen van de verlichtingsstrategie. Ons advies geeft direct een duidelijk inzicht wat de significante financiële, milieu -en kostenbesparende incentives voor uw organisatie zijn.

Het concept van The Bear Light Company kunnen wij binnen een zeer korte leadtime voor u realiseren.

Kantoren

Lees meer

Industrie

Lees meer

Real Estate

Lees meer

The Bear Light Company - Licht op de zaak