LED verlichting voor Kantoren

Om de verlichtingsinstallaties in kantoren optimaal in kaart te kunnen brengen, worden kantoren structureel in een aantal functionele eenheden verdeeld. In die delen worden verschillende eisen aan de verlichting gesteld. De belangrijkste ruimten zijn werkzones zoals kantoorkamers, spreekkamers, magazijnen en kopieerkamers. Daarnaast zijn er in ieder kantoor publiekstoegankelijke delen, representatieve ruimten waaronder de entree, receptie, directiekantoren, sanitaire voorzieningen en technische ruimtes.

De oogtaak van medewerkers in kantoren bestaat uit horizontaal werk op werktafels en verticaal werk waaronder waarnemen, herkennen van personen en beeldschermwerk. Van mensen op kantoor wordt veel gevraagd. Creativiteit, communicatief vermogen en besluitvaardigheid zijn van groot belang. De juiste licht kwaliteit draagt bij aan het optimaal realiseren van deze taken.

The Bear Light Company is voor u, zowel voor nieuwbouw of renovatie, de partner bij uitstek voor het verzorgen van de verlichtingsstrategie.

The Bear Light Company zal na een gerichte site survey en quick scan een op maat gemaakt advies uitbrengen, conform alle vigerende normeringen op het gebied van Arbo, NEN en CE .

Ons advies geeft bovendien direct inzicht wat de significante financiële, milieu -en kostenbesparende incentives voor uw organisatie zijn.

Het concept van The Bear Light Company kunnen wij binnen een zeer korte leadtime voor u realiseren.

 

Kantoren

Lees meer

Industrie

Lees meer

Real Estate

Lees meer

The Bear Light Company - Licht op de zaak