LED verlichting voor de Zorg

Op verlichting in zorggebouwen valt vaak nog veel energie, onderhoud en geld te besparen. Zo hangen op veel plekken nog verouderde armaturen met witte lamellen, prisma- en opalen afschermingen met oude dikke tl-buizen. Ook hangen in veel secundaire ruimten van oudere gebouwen open witte trogarmaturen of kale montagebalken met verouderde tl-buizen. Behalve onnodig veel energieverbruik, reflecteren deze armaturen ook het licht te weinig naar de werkplekken. Hiermee gaat bovendien een groot deel van de lichtopbrengst verloren. Tot slot is in veel gevallen ook te weinig rekening gehouden met invallend daglicht, terwijl dat voor een deel van de dag al voldoende kan zijn.

The Bear Light Company is zowel voor nieuwbouw als renovatie uw partner bij uitstek en realisatie van de verlichtingsstrategie.

Wij onderscheiden ons in de Zorg door gebruik te maken van ons wereldwijde netwerk en expertise als het gaat om zorg en patient gerichte verlichtingsvraagstukken. Door gebruik te maken recente innovatieve markt onderscheidende verlichtingsoplossingen. The Bear Light Company is uw bron met acces tot de meest actuele oplossingen. Ons advies geeft direct een duidelijk inzicht wat de significante financiële, milieu- en kostenbesparende incentives voor uw organisatie zijn.

Het concept van The Bear Light Company kunnen wij binnen een zeer korte leadtime voor u realiseren.

 

Kantoren

Lees meer

Industrie

Lees meer

Real Estate

Lees meer

The Bear Light Company - Licht op de zaak